Studioemäntänä tehtäviini kuuluu katsoa, että paikat ovat järjestyksessä, auttaa muita kun tarvitaan ja kokata henkilökunnalle lounaat kolme kertaa viikossa.
Ensimmäisenä kokkauspäivänä tein Caesar-salaattia, joka loppui kyllä yhdellä hutauksella. Paljon kehuja tuli kaikilta, oikein sydäntä lämmitti.
Myös Jenni-Justiina Niemi oli palannut takaisin töihin äitiyslomalta sinä päivänä.
Kuvat: Irina Fogel
![]() |
Ruoka Prosessissa. |
![]() |
Tadaa! |
Normaalisti harvoin kokkaan mitään kunnollista kotona.. tai koskaan, joten on ihanaa nähdä, kun ihmiset nauttivat tekemästäni ruuasta. Erillaisten reseptien testaaminen ja muokkaaminen on yllättäen mielenkiintoista puuhaa, suosittelen.
![]() |
Kasvissosekeiton valmistelut. |
Torstaiksi ollaan myös sovittu, että tarjoillaan torstaipiirakkaa. Torstaisin on keksiläisten palaveri, mihin on kiva saada pientä purtavaa.
![]() |
Kuva 1. Kerran päätin keittää 1kg spagettia ja sitä piti kokata eri muotoon a là spagetti lasagnea. Kuva 2. "Ei nyt mennyt niin kuin olin sen ajatellut menevän" - mansikkapiirakka. |
![]() |
Gluteeniton luomusuklaa brownie vispatun marjarahkan ja suklaakastikkeen kanssa. Huh. |
Pitää myöntää, että jatkuvasti uuden/erilaisen ruuan keksiminen käy hankalaksi, kun kuitenkin haluaa yllättää ja parantaa "suoritusta" edellisestä kerrasta, vaikka kuinka sanottaisiin, että tavallinen lounasateria kelpaa vallan mainiosti. Mutta kun!
Päivän biisi:
cìao!
Päivän biisi:
cìao!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti