9/22/2015

Mikä "Studioemäntä" ?

 Studioemäntänä tehtäviini kuuluu katsoa, että paikat ovat järjestyksessä, auttaa muita kun tarvitaan ja kokata henkilökunnalle lounaat kolme kertaa viikossa.

Ensimmäisenä kokkauspäivänä tein Caesar-salaattia, joka loppui kyllä yhdellä hutauksella. Paljon kehuja tuli kaikilta, oikein sydäntä lämmitti.

Myös Jenni-Justiina Niemi oli palannut takaisin töihin äitiyslomalta sinä päivänä.


Kuvat: Irina Fogel

Ruoka Prosessissa.
Tadaa!

Normaalisti harvoin kokkaan mitään kunnollista kotona.. tai koskaan, joten on ihanaa nähdä, kun ihmiset nauttivat tekemästäni ruuasta. Erillaisten reseptien testaaminen ja muokkaaminen on yllättäen mielenkiintoista puuhaa, suosittelen.

Kasvissosekeiton valmistelut.
Torstaiksi ollaan myös sovittu, että tarjoillaan torstaipiirakkaa. Torstaisin on keksiläisten palaveri, mihin on kiva saada pientä purtavaa.


Kuva 1. Kerran päätin keittää 1kg spagettia ja sitä piti kokata eri muotoon a là spagetti lasagnea.
Kuva 2. "Ei nyt mennyt niin kuin olin sen ajatellut menevän" - mansikkapiirakka.

Gluteeniton luomusuklaa brownie vispatun marjarahkan ja suklaakastikkeen kanssa.
Huh.

Pitää myöntää, että jatkuvasti uuden/erilaisen ruuan keksiminen käy hankalaksi, kun kuitenkin haluaa yllättää ja parantaa "suoritusta" edellisestä kerrasta, vaikka kuinka sanottaisiin, että tavallinen lounasateria kelpaa vallan mainiosti. Mutta kun!

Päivän biisi:



cìao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti